DE MINDFULNESS MENTOR

DE MINDFULNESS MENTOR

Uiteindelijk ben je zelf natuurlijk je eigen mentor. Mindfulness leert je luisteren naar je hart en leven met compassie, waarbij je ook je hoofd (verstand) mag gebruiken. Dat is dé manier om wijze beslissingen te kunnen nemen. Nuchter nadenken en leren luisteren naar je gevoel, deze samensmelting is wat we wijsheid noemen. De enige die echt weet wat goed voor je is ben je namelijk zelf. Dat naar jezelf kunnen luisteren is soms echter bedekt door wat laagjes stress en ideeën van anderen. Zonde! Dat is waar Mindfulness je bij kan helpen. De Mindfulness Mentor kan je hierin begeleiden, maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen natuurlijk, want we verkopen geen wonderpilletjes.

Meer informatie over de app. Met de Mindfulness Mentor app kan je de 8 fases van de Mindfulnesstraining zelf (opnieuw) doorlopen. De app is daarnaast ook handig om te gebruiken tijdens een reguliere MBCT/MBSR training, want de inhoud sluit feilloos aan op de officiële trainingen.  Daarnaast kan je jouw persoonlijke Mindfulness beoefening weer een boost geven of verdiepen met deze app. Ontdek hier meer over de uitgebreide inhoud van de app.

Combinatie app met live online begeleiding. Wij gebruiken tezamen met onze Live Online trainingssessies ook vaak deze app. Zo kun jij thuis verder actief aan de slag met gerichte opdrachten na een inspirerende sessie. Daarnaast geeft jouw ervaring met de app ons een goed aanknopingspunt voor tijdens de coaching gesprekken. Zo kunnen we lekker meteen de diepte in, zodat je ook echt wat aan ons gesprek hebt. Gezellig kletsen doen we ook graag met je, maar dan met koffie of op een borrel.

Mind training. De app bevat de reguliere Mindfulnesstraining van 8 fases én 4 speciale verdiepingsthema’s. De thema’s zijn mindful werken, eten, opvoeden en de toepassing van Mindfulness als je gezondheid geen vast gegeven is. Je kan zo zelf je Mind trainen op een manier die bij je past.

DELEN: