MINDFULNESS APP

MINDFULNESS APP

Is dit een gewone meditatie app? Nee, zeker niet: het is een volledige Mindfulness training slim verpakt in een zeer gebruiksvriendelijke app!

Inhoud VAN DE MINDFULNESS APP

De Mindfulness Mentor app bevat de highlights van de 8-weekse Mindfulness training én de 4 verdiepingsthema’s van de vervolgtraining (werken, eten, opvoeden en gezondheid).

PLUSPUNTEN VAN DE MINDFULNESS APP

+ De app heeft géén verborgen of terugkerende kosten en géén in-app aankopen.
+ Alle audiobestanden en meditaties zijn professioneel opgenomen in een geluidsstudio, Nederlands gesproken én (na eenmalig downloaden) ook off-line te gebruiken.
+ De app heeft een afvink-functie, zodat je de afgeronde oefeningen kunt markeren en in je eigen tempo de training doorlopen.
+ De meditaties en audio van de theorie spelen gewoon door als je telefoon op de screensaver overgaat of als je hem op standby zet. Wel zo praktisch en bespaart je batterij.

GEBRUIK DE MINDFULNESS APP

Van inspiratie tot mentale veerkracht. Van meditatie tot training. Alles onder één handig icoontje op je telefoon. Deze zeer gebruiksvriendelijke app is een hulpmiddel die je Mindfulness beoefening kan ondersteunen. Met deze app is de Mindfulness altijd, overal en voor iedereen toegankelijk en beschikbaar. In onze Live Online Mindfulness trainingen werken we ook deze app om meer te ontdekken over jouw persoonlijke patronen.

INVESTERING IN DE MINDFULNESS APP

€ 7,99 is de prijs voor de complete app. Echt? Ja, echt! Geen verborgen kosten en géén in-app aankopen, want daar houden we niet van. Gewoon onbeperkt toegang tot de gehele inhoud van de app.

GEINTERESSEERD IN MINDFULNESS ONLINE?

Je kan de app op elk formaat iPhone, de iPad als ook op Android toestellen en tablets gebruiken. Deze app is nu verkrijgbaar in de Apple App store én ook in de Google Play Store voor slechts € 7,99. Wil je graag meteen starten met de Mindfulness Mentor app? Dat kan. Wil je eerst meer weten lees dan rustig verder.

MEER OVER DE MINDFULNESS ONLINE APP

De app bevat 13 fases: 38 handige samenvattingen van theorie, meditaties en oefeningen, 19 gesproken audiobestanden, 15 begeleide meditaties, 12 inspiratievideo's en vele concrete oefeningen. Elk van de 13 fases bestaat uit een gedeelte theorie (gesproken en geschreven), diverse meditaties, een passende TED-Talk inspiratievideo en oefeningen.

Neem de tijd
Hou er rekening mee dat je er minimaal twee maanden over doet om de gehele training van A tot Z te doorlopen, want elke fase heeft even de tijd nodig om te landen. Uiteraard staat het je ook vrij om eerst de onderwerpen te bekijken die je het meest interesseren of om gewoon alleen de meditaties te gebruiken.

Afvinken, dat voelt goed!
De Mindfulness Mentor app houdt bij wat je gedaan hebt. Je kan een item afvinken door het van rechts naar links te swipen. De kleur van het item veranderd daardoor, maar is uiteraard nog steeds toegankelijk. Hierdoor heb je altijd een helder overzicht wat je al gedaan hebt.

Geen ruis of onnatuurlijke stiltes
De audiobestanden en meditaties zijn in een echte geluidsstudio opgenomen en bewerkt door een professionele geluidstechnicus, waardoor de audio van goede en natuurlijke kwaliteit is. Dat betekent meditaties zonder ruis, gekke achtergrond geluiden of onnatuurlijke stiltes.

Niet perfect maakt echt
Af en toe hoor je wel een lichte verspreking. Die hebben we er bewust ingehouden en er niet uitgeknipt, zodat het gesproken gedeelte natuurlijker klinkt en niet te statisch en saai overkomt. Het zijn levendige verhalen die je meenemen in het grote Mindfulness avontuur.

Voor iedereen, altijd en overal
De app sluit volledig aan bij de officiële Mindfulness (MBCT/MBSR) trainingen. Iedereen kan de app altijd en overal gebruiken, wat de Mindfulness beoefening van Mindfulness toegankelijker en makkelijker maakt. Je hebt de app immers op je telefoon en die heb je toch meestal bij je. Dus ook als je ligt te relaxen in de tuin of staat te wachten op de trein kan je bewust kiezen voor een mindful momentje.
De kracht van aandacht zorgt voor minder stress en meer succes in het leven. En dat willen we toch allemaal wel?

DETAILS UIT DE APP
Screenshots, een voorbeeld, of gewoon simpelweg een gevoel? We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst meer wilt zien voor je tot aanschaf over gaat.

Een voorbeeldmeditatie uit de app
Om even te voelen hoe dat nou klinkt, kan je hier luisteren naar de zitmeditatie. Lichaam, gedachten, adem en geluiden. Dit zijn de 4 elementen die aan bod komen in de zogenoemde zitmeditatie. Heel divers, lekker afwisselend en daarom reuze populair bij de mensen die mediteren doorgaans vrij saai vinden.

Zitmeditatie 22 minuten


Stem
Door het beluisteren van de meditaties kan je kennismaken met de stem van de Mindfulnesstrainer die de audiobestanden heeft ingesproken. Zij heeft tevens geholpen deze app te ontwikkelen op basis van haar Mindfulness opleidingen (hoogste categorie, VMBN categorie 1 lid) en jarenlange trainerservaring. Het is dus geen ingehuurde stemacteur, ze weet waar ze het over heeft.

De toon en het ritme verschillen per audiosoort. Een theoretisch stuk wordt relatief levendig verteld en zo'n meditatie vaak vrij rustig. Bovenstaande meditaties geven je een goed beeld van het geluid in de app.

WIE KAN DE Mindfulness online APP GEBRUIKEN?

Iedereen!

Cursisten
De app is aan te raden als je een officiële 8-weekse Mindfulnesstraining gaat volgen, volgt of hebt gevolgd. Om je Mindfulness beoefening te versterken, verfrissen of verdiepen. De app sluit qua opzet, structuur en inhoud goed aan bij de officiële Mindfulness (MBCT/MBSR) trainingen. Hiervoor is de app ook ontwikkeld. Daarnaast bieden wij Live Online Mindfulness workshops en trainingen aan die aansluiten op het gebruik van deze app. Zowel individueel als in een groep zijn er diverse mogelijkheden om Live Online met mindfulness bezig te gaan.

Trainers stimuleren het gebruik van deze app omdat het de totale Mindfulness beoefening ten goede komt. Des te meer je thuis doet, des te meer effect je met de training kan behalen.

Blaas je beoefening nieuw leven in
Heb je vroeger een Mindfulnesstraining gedaan, maar is het een beetje naar de achtergrond geschoven?
Geef je Mindfulness beoefening dan nu een nieuwe boost met behulp van de Mindfulness Mentor app. Zo kan je op je eigen tempo en manier de training thuis opnieuw doorlopen. De verdiepingsthema's uit de vervolgtraining zullen je vast ook intrigeren en inspireren.

Snuffelen
De Mindfulness Mentor app kan je ook gebruiken als je kennis wilt maken met Mindfulness omdat je niet meteen een gehele training (van 8 bijeenkomsten en minimaal € 300) wil of kan volgen. Zo kan je eerst snuffelen en de Mindfulness spelenderwijs ontdekken op een manier die bij jou past.
Aankomende cursisten kunnen alvast aan de slag voor de training begint. Na de aanmelding en het intakegesprek staan cursisten vaak te popelen om meteen te beginnen. Dat kan nu met de Mindfulness Mentor app.


 
DELEN: