MANAGE YOUR MIND

Manage your mind

Human Mind Management heeft een nuchtere kijk op Mindful zijn. Los van de hype, terug naar de essentie.

Wij bieden jou een unieke kans om te leren hoe je creatiever kan zijn, besluitvaardiger, milder en hoe je meer zelfvertrouwen en vooral meer rust kunt vinden. Je brein kan je trainen! En daarvoor hoef je niet 8 weken in een groep op een matje en kussentje te zitten. Human Mind Management ziet dat anders en maakt het jou makkelijk. Gewoon met het boek en de app. En heb je vragen, mail ons dan gewoon.

Wat kan je hiermee? In deze tijd wordt er veel van jou verwacht, dat zorgt voor onnodig veel stress en vergt dat we slimmer met ons brein omgaan. Op basis van de laatste technieken en wetenschappelijke onderzoeken krijg je inzicht en praktische tips en oefeningen die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt inzetten. Hiermee zal  je in korte tijd meer rust ervaren, maar ook je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie groeit. 


Actie graag. Met intenties alleen kom je er niet. Mindfulness is een ervaringsleer en je leert het door te doen, niet door erover te lezen. De blik van Human Mind Management is gericht op jou. Je doet het zelf, met een beetje hulp van ons.  Wij zien wat jij wilt, het gemak van live online met goede tools. Daarom hebben wij voor jou de Mindfulness Mentor App ontwikkeld.  Dit is jouw  ‘your partner in mind’ . Lees hier alles over deze App.

Iedereen is anders. Wij zien de stresskippen, de drukke dertigers,  de multitaskers, de carriere tijgers, in onze training maar allemaal met één doel.  Rust-schakelaar op AAN, stress-schakelaar op UIT. Wij hebben geen toverstokje, maar leren jou wel krachtige en simpele technieken om te kunnen schakelen wanneer jij het nodig hebt. In Mindfulness-taal; wij leren je schakelen van de DOE naar de ZIJN modus.

 

DELEN: