DE MIND MANAGERS

DE MIND MANAGERS

Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Wil je meer over ons weten? We vertellen het je graag.
De Mind Managers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerde Mindfulness trainers. Elke Mind Manager heeft een eigen specialisatie, denk bijvoorbeeld aan Mindfulness en werk, Mindfulness en jongeren, Mindfulness en eten. Om maatwerk te kunnen leveren bekijken wij per training wie het meest geschikt is om de training te geven.

Hierbij alvast een blik op één van de Mind Managers:
    

Esther Mostert

Voluit leven ~ iedereen kan het leren! Ontdek het zelf!

Wat heeft Mindfulness mij gebracht?
Door Mindfulness ben ik milder geworden naar anderen, maar ook naar mezelf. De balans die ik nu gevonden heb geeft me innerlijke rust en veerkracht. Deze bewuste levensinstelling geeft me zelfvertrouwen, waardoor ik mijn kwetsbaarheid ook ruimte kan geven. Toch betekent dit niet dat ik nu volledig ‘zen’ door het leven ga. No way! Dat is ook niet de intentie van de Mindfulness. Ik ben en blijf een gewoon mens met gedachten, gevoelens en patronen. Ik kan enthousiast, vrolijk, boos en verdrietig zijn; net als ieder ander. Ik heb alleen geleerd bewuster om te gaan met deze gevoelens. Mijn humor en positieve levensinstelling zijn gewoon in tact gebleven; het leven is leuk en bevat zoveel meer dan je denkt als je je ogen maar opent.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik ben er om je te helpen, niet om je te ver- of beoordelen, te evalueren of om de controle over te nemen. Geef je leven meer kleur, de kracht zit in jezelf. Het enige wat ik graag wil doen is je helpen om die kracht naar boven te halen! Ik geef nu ruim 5 jaar trainingen en heb meer dan 300 mensen begeleid naar een mooi mindful leven.  Als categorie I gecertificeerde trainer weet ik hoe ik jou kan helpen om ook bewuster in het leven te staan, met alle voordelen die daarbij horen.

 

Mijn trainingsstijl?
Tijdens trainingen probeer ik een plezierige sfeer van vertrouwen en respect te creëren, waarin ieder zijn eigen ontwikkelingsproces kan doorlopen, waarin we open kunnen en willen zijn. Iedereen wordt gezien en gehoord. Als je aan een training meedoet, ga je een bijzonder traject in vol levenswijsheid, theoretische kennis, oefeningen, meditaties, vragen, gesprekken en stiltes. Er zal ongetwijfeld gelachen worden en misschien ook wel een traan vallen. Wat er is mag er zijn. Iedere training is een ontdekkingsreis. Je komt een stapje dichter bij jezelf en je gaat daarna geïnspireerd verder, zodat je het geleerde meteen kan integreren in je dagelijks leven. Mijn ambitie laat jou het beste uit jezelf halen!

DELEN: