REFERENTIES

REFERENTIES

Het online volgen van de training online is mij heel goed bevallen. In het begin was ik wat huiverig omdat ik er geen ervaring mee had maar ik raad het zeker aan. De begeleiding is prima, je hebt gewoon contact met de trainer en de leerstof wordt duidelijk uitgelegd. Esther was mijn trainster en ik heb heel veel van haar geleerd. Ik leef nu echt bewuster en heb anders met mijn problemen leren omgaan. Ik voel me mentaal echt 5 kilo lichter en dat voelt heel prettig.
Ellen

Fijne training gehad samen met nog drie andere deelnemers. Klein groepje dus, wat erg prettig bleek! Indutten kan niet, iedereen wordt betrokken, je blijft dus alert! Tempo was goed, inhoud duidelijk, training vanuit huis volgen moet je even organiseren door voor jezelf een rustig plekje te creëren, maar is heel goed bevallen en ook ontspannen, want je hoeft de deur niet uit.
Monique

Goede training en fijn s'avonds vanuit huis. Aanrader voor iedereen die Mindfulness wil begrijpen en kunnen toepassen. Een juiste verhouding tussen theorie, oefenen en ruimte voor persoonlijke vragen. Maar ook nuttige tips met do's en don'ts. De training wordt op een nuchtere manier gegeven, met veel voorbeelden uit de praktijk. Fijn trouwens dat jullie als trainers ook gewoon 'mens' zijn en niet ver van me staan, dat heeft me zeker geholpen.
Tim

Top! Ik had al wat boeken gelezen over Mindfulness en al wat ervaring met mediteren. Toch vond ik het moeilijk om het in mijn dagelijks gangetje en op mijn werk toe te passen. Ik snapte het wel maar voelde het niet echt. De online training heeft mij super goed geholpen. Ik snap nu pas echt wat er bedoeld wordt als ze het hebben over in het nu leven en accepteren. Het voelt als een verrijking en ik heb er spijt van dat ik het niet veel eerder heb gedaan, dat had me een hoop stress gescheeld.
Bernadette


Ik vind het wel lekker makkelijk en veilig zo'n training vanuit huis. Soms geeft dat net dat beetje afstand waar ik behoefte aan heb, maar ik heb wel het idee dat je ook echt contact hebt. Lekker efficiënt dus en daar hou ik van. Zo heb ik mezelf door de training dus ook beter leren kennen en meer weten te waarderen. En daar is het tenslotte allemaal om begonnen.
Jet


Ik had eerder de 8-weekse training bij ons in de buurt gevolgd waar we op een yogamatje en kussentje zaten. Dat vond ik fijn omdat je persoonlijk bij elkaar zit, maar ook een beetje zweverig. De online training was nieuw voor mij en ik moest eerst even wennen. Zo aan je eigen keukentafel zitten en dan moeten mediteren voelt best raar. Maar het is mij eigenlijk prima bevallen. De trainer nam dit gevoel mee als onderdeel van de oefening en zo heb ik er veel aan gehad. Ik snap het nu beter, ook hoe het werkt in de praktijk en kan het nu echt beter toepassen in mijn eigen gewone leven. Dus dank je wel lieve Mariska!
Inge


Om te leren hoe mindfulness werkt is dit live online trainen een hele goede methode, maar ik mis wel de gezelligheid van het even samen nakletsen van de training wat je op een locatie wel vaak hebt na zo'n soort training. Daar is na de online training geen ruimte voor, maar zou je zelf op moeten pakken zeggen ze. En dat doe je dan toch niet zo snel. Gelukkig zijn de trainers wel trots dat ik dit zo durf te zeggen en dat is toch iets belangrijks wat ik geleerd heb, dat ik beter voor mezelf op kan komen. Dus leerzaam is het online trainen zeker, maar het is geen gezelligheidsgroepje zoals ik stiekem toch een beetje gehoopt had.
Wilma


Mindfulness training stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik zag bij mijn vrouw en zwager dat het hen echt geholpen had. Toen mijn manager aangaf dat Mindfulness ook online te volgen is en zeer goed is toe te passen op het werk, was dat voor mij de reden om het echt te gaan doen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het feit dat mijn werkgever het betaalde mij dat zetje gaf waardoor ik me aanmelde. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Mind@Work heeft mij zoveel inzicht en handvatten gegeven die ik dagelijks toepas in mijn werk maar ook privé. Ik heb het idee dat er meer balans is nu en dat ik mijn werk niet meer mee naar huis neem in mijn hoofd. Ik kan nu beter schakelen en heb meer energie.
Peter


 

DELEN: