Onze focus

Onze focus

Wij vinden zóveel dingen leuk. Heb jij dat ook? Toch moet je keuzes maken in het leven. Dat doen wij ook. Wij richten onze aandacht op de dingen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze focus is gericht op Mind Management. Wij hebben een nuchtere kijk op Mindfulness en geven praktische trainingen. Los van de hype, terug naar de essentie. Onze blik richten we hierbij op jou én op bedrijven, onderwijs en zorginstellingen. 

BLIK OP JOU

Heb je weinig tijd, en geen zin om elke week ergens naartoe te moeten? Maar wil je wel met meer aandacht leren leven en anders leren omgaan met stress? Dan sluit onze unieke Live Online mindfulnesstraining misschien wel mooi bij jouw wensen aan!

OOG VOOR BEDRIJVEN

Vitaliteit, duurzaamheid, stresspreventie en zorg voor zieke medewerkers. Ongeveer één op de drie werknemers heeft last van werkdruk. Een serieus probleem. Zowel te veel als te weinig werkdruk kan leiden tot psychische en fysieke gezondheidsklachten.  Medewerkers die bevlogen, gepassioneerd en lekker in hun ‘mind’ zitten is voor elk bedrijf belangrijk. Maar hoe doe je dat?

Wij denken graag met jullie mee over deze onderwerpen en hebben al een krachtig plan van aanpak voor je klaarliggen.

KIJK OP HET ONDERWIJS

Examenstress, het creëren van een rustige leeromgeving, lesgeven op maat. Met aandacht bereik je meer! Wij hebben speciale Mindfulness programma’s voor zowel de docent als de student. Mindful studeren is ook iets wat je makkelijk live online kan leren.

DE ZORG IN BEELD

Onder zorgpersoneel is werkstress nog steeds de belangrijkste oorzaak van het ziekteverzuim!

Opgebrand zijn, burnout, helaas geen ver van ons bed-fenomeen in de zorg.  Zijn medewerkers té betrokken bij patiënten óf onvoldoende gewapend tegen de stress die werken in de zorg met zich mee brengt? Hoe dan ook, zorgen zonder stress is belangrijk en kan een hoop leed en kosten voorkomen. Voor zorginstellingen hebben wij daarom een flexibel live online  training specifiek voor de zorg waar we graag meer over vertellen.

DELEN: