ONZE MOGELIJKHEDEN

ONZE MOGELIJKHEDEN

Workshop op maat passend bij jullie bedrijfscultuur? Wij hebben een professionele kijk op hoe Mindfulness past bij jullie bedrijf.  Mentale fitheid en veerkracht verhogen? Duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie?  Er zijn verschillende workshops en trainingen mogelijk. De workshops sluiten aan bij wetenschappelijke onderbouwde de 6 weken Live Online training die dieper op verschillende thema’s ingaat.

LIVE ONLINE WORKSHOPS
Workshops met een professionele trainer, met het gemak van de eigen locatie. Vanuit huis of kantoor, voor een goede training hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Dat scheelt in reistijd. Ontdek het gemak, waarbij de kwaliteit en effectiviteit van de workshop natuurlijk gewaarborgd blijft. Ontdek onze mogelijkheden.

LIVE ONLINE TRAINING
Voor trainingen is het net zo prettig om het overal te kunnen doen. Kunnen profiteren van het volgen van een training onder begeleiding waarbij echt contact tussen de trainer en deelnemers is, maar waarbij ook gedacht is aan het gemak. We hebben live online ook diverse trainingsopties.
Ontdek onze mogelijkheden voor de live online trainingen.

INCOMPANY PROGRAMMA
Misschien spreekt blended learning je meer aan. Een combinatie van live online en trainen op locatie. Ook deze leermethode ondersteunen we en kunnen we verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of lees hier verder.

DELEN: