VERTEL ME MEER

VERTEL ME MEER

Als bedrijf heb je natuurlijk een bepaald doel om medewerkers een training ‘Manage your Mind’ te gunnen. Verhogen van Emotionele Intelligentie waardoor prettig samenwerken en elkaar begrijpen de nieuwe bedrijfscultuur wordt? Duurzame inzetbaarheid, stressreductie, mentale fitheid en verhogen van de vitaliteit? Eén voor één goede redenen om ‘Manage your Mind’ als bedrijf op je netvlies te krijgen. Hou die focus en creëer samen met ons een visie op Mindful werkgeverschap. Wij vertellen je heel graag meer.

INVESTERING

Wij hebben een visie en wetenschappelijk onderbouwd plan. Dat is natuurlijk mooi maar wij geloven in maatwerk. Een ‘One size fits all’ gedachte past niet bij ons. Wij kijken graag samen met jullie naar wensen en mogelijkheden. De investering die daar bij hoort is altijd een goede business case.

HOE WERKT LIVE ONLINE

Wil je meer lezen over hoe onze manier van trainen werkt? Lees hier verder.
Vrijblijvend kennismaken met 1 van onze trainers live online behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust een informatiegesprek (live online) met ons aan. Dat kan overigens altijd met meerdere mensen tegelijkertijd, net zoals in de workshops en trainingen. Wil je proberen hoe het werkt? We laten het je graag live online zien!
DELEN: