ZORG VOOR JE MIND

ZORG VOOR JE MIND

Fysieke en mentale klachten door stress en dan óók nog in de zorg werken! Goed voor jezelf zorgen zou juist bij veel medewerkers in de zorg op nummer één moeten staan. Stress in de zorg moeten we écht voorkomen want een zorg beroep is vaak al zwaar genoeg.  Voor zorginstellingen betekent een zieke werknemer bovendien veel economische schade. Daarom biedt Human Mind Management een  professioneel Live Online Mindfulness programma specifiek voor zorgpersoneel!

De zorg staat op scherp. Er is niet altijd genoeg tijd om, naast de zorg, ook de aandacht aan patiënten te kunnen geven die ze vragen. ICT zorgt vaak ook nog voor de nodige stressmomenten.  Patiënten kijken verwachtingsvol en willen graag échte aandacht. De focus en aandacht kunnen verplaatsen van patiënt tot patiënt, iedere keer weer, is lastig maar nodig. Daarom is het belangrijk dat medisch personeel goed voor zichzelf en voor elkaar zorgt. Pas dan kan men echt de volledige aandacht op de patiënt richten. Mindfulness helpt hierbij. Het programma van Human Mind Management is wetenschappelijk onderbouwd en biedt alle flexibiliteit die de zorg nodig heeft.

Wij hebben een visie en wetenschappelijk onderbouwd plan. Dat is natuurlijk mooi maar wij geloven in maatwerk. Een ‘One size fits all’ gedachte past niet bij Human Mind Management. Wij kijken graag samen met zorginstellingen naar wensen en mogelijkheden. De investering die daar bij hoort is altijd een goede business case.

DELEN: